airco

kenelo

Renotect heeft voor Kenelo de technieken en winkelconcepten verzorgd, inclusief elektriciteit, domotica, cv met vloerverwarming, airco, zonneboiler en sanitair. Het project omvatte ontwerp, planning en uitvoering, waarbij de nadruk lag op duurzaamheid en energiebesparing. Het resultaat was een naadloos geïntegreerd pand dat voldoet aan de wensen en behoeften van Kenelo, waarbij alle technische aspecten naadloos op elkaar aansloten en de klant volledig ontzorgd werd.

De cierk

Renotect verzorgde de complete winkelinrichting van “De Cierk” in Oostende, inclusief elektriciteit, ventilatie, cv en geluidsinstallatie. Het ontwerp was op maat gemaakt en het totale concept was volledig geïntegreerd in het interieurontwerp, waarbij duurzaamheid en energiebesparing centraal stonden. Renotect garandeerde een hoogwaardige en betrouwbare oplossing, waarbij de klant volledig ontzorgd werd.

Kenelo

De Cierk

Cookies! 🍪

Door gebruik te maken van onze website ga je ermee akkoord dat je ook gebruik maakt van onze cookies, dit gebruiken we voor de analytics, performance, functies van de website, marketing en een algemeen aangenamer gebruik voor u. Bedankt!

Open chat
1
Scan the code
Hey 👋
Kunnen we helpen?