over ons

Welkom bij Renotect

Welkom bij Renotect, gespecialiseerd in diverse technieken van ruwbouw tot renovatieprojecten. Wij ondersteunen mensen bij projecten van A tot Z, samenwerkend met onze vaste partners om ervoor te zorgen dat het project op rolletjes verloopt volgens het verwachte tijdschema. Bovendien zorgen we ervoor dat jullie toegang hebben tot de juiste premies en subsidies.

ons verhaal

Ons verhaal begon in 2008 als een eenmanszaak. Al snel groeiden we uit tot een bvba, werkend vanuit een kleine opslagruimte in een kleine garage. Maar onze passie voor het vak en ons streven naar kwaliteit zorgden ervoor dat we gestaag konden groeien. Nu zijn we gevestigd in Aartrijke, in ons eigen gebouw, waar we trots onze huidige diensten aanbieden: zonnepanelen, ventilatie, badkamer renovatie, airco, sanitair & verwarming, elektriciteit. Door de vereiste opleidingen te volgen, hebben we onze expertise kunnen uitbreiden en zijn we uitgegroeid tot een bedrijf dat alle technieken onder de arm heeft. Bij ons staat de klant centraal en we streven ernaar om hun projecten tot in de puntjes te verzorgen, vanaf het eerste contact tot de voltooiing van het project.

onze waarden

Hieronder kun je kennismaken met de verschillende kernwaarden waarop ons bedrijf rust.

Wij behandelen materialen en onze omgeving met respect.

Wij werken met de vereiste aandacht en vakmanschap

Binnen de afgesproken termijn wordt alles afgewerkt

onze visie

Onze visie is gebaseerd op een simpele maar krachtige benadering: we behandelen elk project alsof het voor onszelf is. Dit betekent dat we zorgvuldig en met de grootste aandacht werken, met oog voor elk detail. We streven ernaar om alles tot in de puntjes af te werken en te zorgen voor een onberispelijke netheid. Bij ons draait het om de fijne afwerking, want dat is waar we voor staan. We zijn pas tevreden wanneer onze klanten dat zijn en we trots kunnen zijn op het werk dat we hebben geleverd.

reviews

wat anderen over ons zeggen

kelly D.

Ons huis was erg warm en benauwd, dus we besloten om airconditioning te laten installeren. We kozen voor Renotect en we zijn zo blij dat we dat hebben gedaan! Ze waren zeer professioneel en deskundig. Ze hebben de installatie snel en efficiënt uitgevoerd en de airco werkt fantastisch! We zullen zeker terugkomen voor al onze toekomstige loodgietersbehoeften.

Nicolas C.

We hadden een probleem met onze centrale verwarming en belden Renotect voor hulp. Ze waren zeer responsief en kwamen snel naar ons huis. De loodgieter was zeer deskundig en vond snel het probleem. Hij repareerde het snel en onze verwarming werkt weer perfect. We zijn erg tevreden met hun service en zullen zeker weer gebruik maken van hun diensten.

Sylvia D.

We wilden onze badkamer renoveren en kozen voor Renotect om de klus te klaren. Ze waren zeer professioneel en vriendelijk vanaf het begin. Ze gaven ons veel nuttige suggesties en hielpen ons bij het kiezen van de beste opties voor onze badkamer. De renovatie werd snel en efficiënt uitgevoerd en het eindresultaat was geweldig! We zouden Renotect zeker aanbevelen aan anderen die een badkamerrenovatie nodig hebben.

Cookies! 🍪

Door gebruik te maken van onze website ga je ermee akkoord dat je ook gebruik maakt van onze cookies, dit gebruiken we voor de analytics, performance, functies van de website, marketing en een algemeen aangenamer gebruik voor u. Bedankt!

Open chat
1
Scan the code
Hey 👋
Kunnen we helpen?