badkamer renovatie

badkamer Oostende

Renotect heeft de badkamer van de klant gerenoveerd en voorzien van elektriciteit, sanitair en verwarming. De renovatie omvatte de installatie van hoogwaardige materialen en apparatuur om te zorgen voor een optimale functionaliteit en esthetiek. De elektrische installatie werd geheel op maat gemaakt en voldoet aan de hoogste kwaliteitsnormen, terwijl de sanitaire installaties naadloos werden geïntegreerd in het badkamerontwerp. De verwarmingsinstallatie werd opnieuw geïnstalleerd en afgestemd op de specifieke wensen en behoeften van de klant. Het resultaat was een prachtig gerenoveerde badkamer die volledig voldoet aan de wensen van de klant.

badkamer jabbeke

Renotect heeft voor een traditionele badkamer renovatie in Jabbeke de volledige technische installatie verzorgd. Het sanitair, de elektriciteit, de chauffage en de ventilatie werden vakkundig geïnstalleerd, zodat de badkamer voldoet aan de hoogste kwaliteitsnormen en volledig is aangepast aan de behoeften van de klant. Renotect werkte nauw samen met de klant om het ideale ontwerp te realiseren en de badkamer om te toveren tot een prachtige ruimte waarin de klant optimaal kan genieten.

badkamer koksijde

Renotect heeft het sanitair, de chauffage, elektriciteit en ventilatie gerenoveerd van een badkamer in een appartement in Koksijde. Het resultaat is een prachtige badkamer die voldoet aan de hoogste kwaliteitsnormen en volledig aangepast is aan de behoeften van de klant.

badkamer torhout

Voor dit badkamer renovatieproject is er een complete sanitaire voorziening geïnstalleerd, inclusief een ligbad, inloopdouche en op maat gemaakte wastafel. Het ontwerp van de badkamer maakte veel gebruik van tropisch hout om een natuurlijke en warme sfeer te creëren.

De technische installatie van de badkamer was volledig op maat gemaakt. Er is nauw samengewerkt met de klant om ervoor te zorgen dat het ontwerp voldeed aan alle gewenste specificaties en dat de materialen van hoge kwaliteit waren. Het resultaat was een prachtige en functionele badkamer die perfect past bij de stijl van de klant.

Badkamer D

Badkamer Jabbeke

Badkamer Koksijde

Badkamer S.

Cookies! 🍪

Door gebruik te maken van onze website ga je ermee akkoord dat je ook gebruik maakt van onze cookies, dit gebruiken we voor de analytics, performance, functies van de website, marketing en een algemeen aangenamer gebruik voor u. Bedankt!

Open chat
1
Scan the code
Hey 👋
Kunnen we helpen?