ELEKTRICITEIT

kenelo

Renotect heeft voor Kenelo de technieken en winkelconcepten verzorgd, inclusief elektriciteit, domotica, cv met vloerverwarming, airco, zonneboiler en sanitair. Het project omvatte ontwerp, planning en uitvoering, waarbij de nadruk lag op duurzaamheid en energiebesparing. Het resultaat was een naadloos geïntegreerd pand dat voldoet aan de wensen en behoeften van Kenelo, waarbij alle technische aspecten naadloos op elkaar aansloten en de klant volledig ontzorgd werd.

project gent brugge

Renotect verzorgde de volledige technische installatie voor een project in Gent-Brugge, inclusief elektriciteit, sanitair, ventilatie, cv en winkelconcepten met hoogwaardige materialen en apparatuur. De installaties voldeden aan de hoogste kwaliteitsnormen en zorgden voor een comfortabel binnenklimaat. In nauwe samenwerking met de klant heeft Renotect een op maat gemaakt winkelconcept ontworpen en gerealiseerd, dat aantrekkelijk is voor het publiek. Het resultaat is een prachtige en functionele winkelruimte die aan alle specifieke wensen van de klant voldoet.

architecten bureau

Renotect heeft voor een architectenbureau in Koekelare de complete elektrische installatie, ventilatie en sanitair, en centrale verwarming verzorgd. De installatie werd uitgevoerd met hoogwaardige materialen en apparatuur om te zorgen voor een optimale functionaliteit en esthetiek. Renotect werkte nauw samen met het architectenbureau om het ideale ontwerp te realiseren en te zorgen voor een aangename en comfortabele werkomgeving. De installatie voldoet aan de hoogste kwaliteitsnormen en biedt de klant een betrouwbare en efficiënte oplossing.

badkamer oostende

Renotect heeft de badkamer van de klant gerenoveerd en voorzien van elektriciteit, sanitair en verwarming. De renovatie omvatte de installatie van hoogwaardige materialen en apparatuur om te zorgen voor een optimale functionaliteit en esthetiek. De elektrische installatie werd geheel op maat gemaakt en voldoet aan de hoogste kwaliteitsnormen, terwijl de sanitaire installaties naadloos werden geïntegreerd in het badkamerontwerp. De verwarmingsinstallatie werd opnieuw geïnstalleerd en afgestemd op de specifieke wensen en behoeften van de klant. Het resultaat was een prachtig gerenoveerde badkamer die volledig voldoet aan de wensen van de klant.

badkamer jabbeke

Renotect heeft voor een traditionele badkamer renovatie in Jabbeke de volledige technische installatie verzorgd. Het sanitair, de elektriciteit, de chauffage en de ventilatie werden vakkundig geïnstalleerd, zodat de badkamer voldoet aan de hoogste kwaliteitsnormen en volledig is aangepast aan de behoeften van de klant. Renotect werkte nauw samen met de klant om het ideale ontwerp te realiseren en de badkamer om te toveren tot een prachtige ruimte waarin de klant optimaal kan genieten.

badkamer koksijde

Renotect heeft het sanitair, de chauffage, elektriciteit en ventilatie gerenoveerd van een badkamer in een appartement in Koksijde. Het resultaat is een prachtige badkamer die voldoet aan de hoogste kwaliteitsnormen en volledig aangepast is aan de behoeften van de klant.

badkamer torhout

Voor dit badkamer renovatieproject is er een complete sanitaire voorziening geïnstalleerd, inclusief een ligbad, inloopdouche en op maat gemaakte wastafel. Het ontwerp van de badkamer maakte veel gebruik van tropisch hout om een natuurlijke en warme sfeer te creëren.

De technische installatie van de badkamer was volledig op maat gemaakt. Er is nauw samengewerkt met de klant om ervoor te zorgen dat het ontwerp voldeed aan alle gewenste specificaties en dat de materialen van hoge kwaliteit waren. Het resultaat was een prachtige en functionele badkamer die perfect past bij de stijl van de klant.

De cierk

Renotect verzorgde de complete winkelinrichting van “De Cierk” in Oostende, inclusief elektriciteit, ventilatie, cv en geluidsinstallatie. Het ontwerp was op maat gemaakt en het totale concept was volledig geïntegreerd in het interieurontwerp, waarbij duurzaamheid en energiebesparing centraal stonden. Renotect garandeerde een hoogwaardige en betrouwbare oplossing, waarbij de klant volledig ontzorgd werd.

beerst

Renotect heeft de complete technische installatie verzorgd voor een nieuwbouwproject in Beerst, inclusief een domotica systeem van Nico home control en een centrale verwarming met vloerverwarming. Het domotica systeem zorgt voor een naadloze integratie van alle elektronische apparaten in de woning en biedt geavanceerde functies voor comfort en veiligheid. De centrale verwarming met vloerverwarming zorgt voor een efficiënte en gelijkmatige warmteverdeling door de hele woning.

Renotect werkte nauw samen met de klant om het ideale ontwerp te realiseren en de juiste materialen en apparatuur te selecteren voor een optimale functionaliteit en duurzaamheid. Het resultaat is een prachtige woning met een hoogwaardige technische installatie die voldoet aan de specifieke eisen en wensen van de klant.

Kenelo

Project Gent-Brugge

Architecten bureau Koekelare

Badkamer D

Badkamer Jabbeke

Badkamer Koksijde

Badkamer S.

De Cierk

Beerst

Cookies! 🍪

Door gebruik te maken van onze website ga je ermee akkoord dat je ook gebruik maakt van onze cookies, dit gebruiken we voor de analytics, performance, functies van de website, marketing en een algemeen aangenamer gebruik voor u. Bedankt!

Open chat
1
Scan the code
Hey 👋
Kunnen we helpen?