ventilatie

kenelo

Renotect heeft voor Kenelo de technieken en winkelconcepten verzorgd, inclusief elektriciteit, domotica, cv met vloerverwarming, airco, zonneboiler en sanitair. Het project omvatte ontwerp, planning en uitvoering, waarbij de nadruk lag op duurzaamheid en energiebesparing. Het resultaat was een naadloos geïntegreerd pand dat voldoet aan de wensen en behoeften van Kenelo, waarbij alle technische aspecten naadloos op elkaar aansloten en de klant volledig ontzorgd werd.

project gent brugge

Renotect verzorgde de volledige technische installatie voor een project in Gent-Brugge, inclusief elektriciteit, sanitair, ventilatie, cv en winkelconcepten met hoogwaardige materialen en apparatuur. De installaties voldeden aan de hoogste kwaliteitsnormen en zorgden voor een comfortabel binnenklimaat. In nauwe samenwerking met de klant heeft Renotect een op maat gemaakt winkelconcept ontworpen en gerealiseerd, dat aantrekkelijk is voor het publiek. Het resultaat is een prachtige en functionele winkelruimte die aan alle specifieke wensen van de klant voldoet.

beerst

Renotect heeft de complete technische installatie verzorgd voor een nieuwbouwproject in Beerst, inclusief een domotica systeem van Nico home control en een centrale verwarming met vloerverwarming. Het domotica systeem zorgt voor een naadloze integratie van alle elektronische apparaten in de woning en biedt geavanceerde functies voor comfort en veiligheid. De centrale verwarming met vloerverwarming zorgt voor een efficiënte en gelijkmatige warmteverdeling door de hele woning.

Renotect werkte nauw samen met de klant om het ideale ontwerp te realiseren en de juiste materialen en apparatuur te selecteren voor een optimale functionaliteit en duurzaamheid. Het resultaat is een prachtige woning met een hoogwaardige technische installatie die voldoet aan de specifieke eisen en wensen van de klant.

De cierk

Renotect verzorgde de complete winkelinrichting van “De Cierk” in Oostende, inclusief elektriciteit, ventilatie, cv en geluidsinstallatie. Het ontwerp was op maat gemaakt en het totale concept was volledig geïntegreerd in het interieurontwerp, waarbij duurzaamheid en energiebesparing centraal stonden. Renotect garandeerde een hoogwaardige en betrouwbare oplossing, waarbij de klant volledig ontzorgd werd.

Kenelo

Project Gent-Brugge

Beerst

De Cierk

Cookies! 🍪

Door gebruik te maken van onze website ga je ermee akkoord dat je ook gebruik maakt van onze cookies, dit gebruiken we voor de analytics, performance, functies van de website, marketing en een algemeen aangenamer gebruik voor u. Bedankt!

Open chat
1
Scan the code
Hey 👋
Kunnen we helpen?